Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی کریمی، تهیه کننده سریالِ «جلال» که این شب‌ها و به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از شبکه اول سیما در حال پخش است، در گفتگو با دانا بیان داشت: بازتاب‌هایی که از مردم و بینندگان به دستمان رسیده گویای این است که سریال جلال به دل مردم نشسته و مورد توجه شان قرار گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی کریمی، تهیه کننده سریالِ «جلال» که این شب‌ها و به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از شبکه اول سیما در حال پخش است، در گفتگو با دانا بیان داشت: بازتاب‌هایی که از مردم و بینندگان به دستمان رسیده گویای این است که سریال جلال به دل مردم نشسته و مورد توجه شان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تنوعی که در فضای بکرفیلم وجود دارد و همچنین پرلوکیشن بودن و ریتم تند آن باعث شده تا تفاوت‌های عمده ای با بسیاری از کارها و تولیدات دیگر داشته باشد و همین جذابیت آن را بیشتر کرده است.

این تهیه کنننده با اشاره به این مطلب که حدود 200 بازیگر سریال جلال بومی هستند، خاطرنشان کرد: بازیگران بومی که بسیار خوب از ایفای نقششان برآمده‌اند نیز بر این جذابیت افزوده‌اند زیرا فارغ از 4، 5 شخصیت اصلی داستان که جز بازیگران شناخته شده و ملی هستند، بقیه بازیگران این سریال هنرمندان استانی اند و بسیار خوب توانسته‌اند نقش‌های خود را باورپذیر کنند.

وی افزود: قصه در طول یک دوره 18 ساله و در سه مقطع مختلف می گذرد، اما تمامی تغییراتِ مرتبط با این دوره بسیار خوب و دقیق صورت گرفته است.

کریمی با بیان این مطلب که تحولات شخصیتی جلال، در قسمت های آینده فیلم را به اوج می رساند، گفت: این تحولات باعث شده تا جلال از یک جاهل به حاج محمود فرشچی برسد، بنابراین جذابیت‌های حضور آقای تفتی در نقش جلال در قسمت‌های آتی بیشتر هم خواهد شد، زیرا تاکنون تنها یک سوم سریال جلو رفته و بعد از قسمت هفتم که وارد فاز دوم سریال می شویم تفاوت‌هایی در شخصیت جلال را شاهد خواهیم بود، همین تنوعِ نقش آفرینیِ آقای تفتی قابل تحسین است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: امام خمینی(ره) همیشه به نقش مؤثر توده مردم در پیروزی انقلاب تأکید داشتند اما در سریال‌ها به این وجه انقلاب اسلامی کمتر پرداخت شده است و بیشتر سریال‌های جریان انقلاب اسلامی را در تعقیب و گریز و جریانات مسلحانه در نظر گرفته‌اند، در صورتی که این بُعد از نهضت انقلاب اسلامی در حداقل ترین نقش ها بوده و نقش حداکثری برعهده نقش توده و عموم مردم بوده است، بنابراین ما سعی کردیم در این سریال این نقش عمومی مردم را پررنگ تر کنیم و گره خوردن انقلاب با حمایت‌های عموم مردم را به تصویر بکشیم.

انتهای پیام/
 

منبع: دانا

کلیدواژه: پیروزی انقلاب انقلاب اسلامی سریال جلال بسیار خوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۸۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته‌های تشویقی بازآفرینی برای مردم جذابیت ندارد

استاندار یزد با اشاره به اینکه بسته‌های تشویقی باید برای مردم جذابیت داشته باشند گفت: بسته‌های فعلی مشوق‌های بازآفرینی‌ بافت‌های فرسوده برای مردم جذابیت ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، مهران فاطمی با اشاره به اینکه در بحث بافت‌های فرسوده دچار مشکل هستیم اظهار داشت: مشوق‌هایی برای نوسازی بافت‌های فرسوده در نظر گرفته شده ولی باید توجه داشت که بسته‌های تشویقی برای مرکز استان با شهرستان‌ها باید متفاوت باشد چرا که بسته تشویقی فعلی جذابیتی برای مردم ندارد و به دلایل مختلف توسط مردم مورد استقبال قرار نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: مسئله نوسازی بافت‌های فرسوده با نگاه تولید مسکن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و با توجه به ظرفیت موجود در این بخش باید از آن استفاده کرد.

فاطمی با بیان اینکه محدودیت‌هایی در این راستا وجود دارد که ممکن است در هرشهر و شهرستان متفاوت باشد گفت: ضرورت دارد که بسته تشویقی طراحی شده برای این امر چند ویژگی داشته باشد.

استاندار یزد بیان کرد: ویژگی نخست آن این است که جذابیت فوق العاده بالایی برای مردم داشته باشد و بدانیم که هر بسته‌ای که برای مردم جذابیت نداشته باشد، قطعا مورد توجه و استقبال مردم قرار نمی‌گیرد.

وی با بیان اینکه نکته بعدی این است که این بسته باید دو بخش عمومی و اختصاصی داشته باشد گفت: در این طرح و بسته، بخش عمومی مربوط به تمامی شهرستان‌‌ها و نقاط باشد و در تمامی نقاط اعمال شود.

فاطمی افزود: فاطمی با اشاره به اینکه موضوع بعدی مربوط به بسته‌های اختصاصی است که باید متناسب با مشکلات و محدودیت‌های هر شهر و منطقه، تدوین شود و نسبت به اجرای آن متناسب با ظرفیت‌های هر منطقه استفاده شود.

شهرداری‌ها بسته‌های تشویقی بازآفرینی بافت‌های فرسوده را تدوین کنند

استاندار یزد مسئول تدوین بسته‌ها را شهرداری‌ها و فرمانداری‌ها دانست و گفت: تمامی دستگاه‌ها باید به شهرداری‌ها در اجرای سریع این موضوع کمک کنند ولی محوریت کار با شهرداری‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: حداکثر دو هفته زمان در نظر می‌گیریم که هر شهرستان مشوق‌ها و برنامه‌هایی که دارد را اعلام کند تا در کمیسیون ماده پنج مورد بررسی و تصویب قرار گیرد.

فاطمی ادامه داد: بسته‌هایی هم که در این زمینه تدوین می‌شود باید به صورت کامل شفاف و دقیق آماده شود و به این صورت نباشد که چند خط به صورت گنگ مطرح شود که قابلیت اجرا هم نداشته باشد.

استاندار یزد با بیان اینکه یکی از محدودیت‌ها مربوط به مباحث میراثی است گفت: در این زمینه باید حتما حریم‌ها و مباحث مربوط به بافت‌های تاریخی هم دیده شود و البته میراث فرهنگی هم باید در امور مربوط به این موضوع تسریع داشته باشد.

وی ایجاد دفاتر تسهیل‌گری را برای اجرای سریع‌تر کار ضروری دانست و عنوان کرد: در این دفاتر می‌توان از ظرفیت مردم برای اجرای هرچه بهتر و بیشتر طرح استفاده کرد و به علاوه اینکه دفاتر کارگزاری شهرداری‌ها هم باید برای این منظور بیش از پیش فعالیت داشته باشند.

مدل‌های موفق بازآفرینی بافت‌های فرسوده در یزد اجرا شود

فاطمی خاطرنشان کرد: علاوه بر این مدل‌های موفقی که در داخل استان و یا خارج استان اجرایی شده را هم باید در این طرح‌ها در نظر گرفت و در صورتی که مصوبه‌ای هم در این خصوص نیاز باشد انجام خواهیم داد.

استاندار یزد با بیان اینکه موضوع زمین‌های قول‌نامه‌ای باید هرچه سریعتر حل شود گفت: راهکار این موضوع هم باید در بسته‌های تدوینی در نظر گرفته شود چرا که مطئنا اگر کار مردم را راه نیاندازیم آنها به سمت ساخت به صورت غیرمجاز و بدون پروانه می‌روند.

وی افزود: موضوع بعدی مربوط به زمین‌های افتاده در بافت‌های فرسوده است که بر اساس گزارش‌ها بالغ بر 30 درصد زمین‌های محدوده‌ رها شده است و باید برای مالک این زمین‌ها زمانی در نظر گرفته شود که یا اقدام به ساخت کند و یا اینکه کاربری این زمین تغییر کند تا اینکه برخی افراد زمین‌های داخل شهر را برای سرمایه‌گذاری رها می‌کنند و فعالیتی ندارند را شاهد نباشیم.

بروکراسی‌های مانعی در مسیر رفع مشکلات مردم

فاطمی با تاکید بر اینکه بروکراسی‌های اداری نباید برای مردم مشکل‌ساز شود ادامه داد: یکی از مشکلاتی که متاسفانه در دستگاه‌های اداری وجود دارد این است که متاسفانه سخت‌گیری‌های ما برای مردم بسیار زیاد است و به نوعی کار راه‌انداز نیستیم و برای برخی کارکنان ادارات اصلا مهم نیست که مردم 10 بار برای یک کار بروند و بیایند.

استاندار یزد خاطرنشان کرد: خیلی از مسائل را می‌توانیم با نگاه بلند به نفع مردم رفع کنیم و همیشه هم تاکید داشتیم که عبور از قانون را به هیچ عنوان قبول نداریم ولی می‌توانیم از انعطاف قانون به نفع مردم و برای رفع مشکل آنها استفاده کنیم.

وی گفت: در این زمینه خط قرمز ما نفع مردم است و به هیچ عنوان نباید تفسیر قانون به گونه‌ای باشد که برای عده‌ای خاص منفعت داشته باشد و برای عموم مردم مضر شود یا اینکه نفعی ایجاد نکند.

فاطمی افزود: کلید حل مسئله نوسازی بافت‌های فرسوده دست همین اعضایی است که پشت میزهای جلسات و ادارات نشسته‌آند و آنها می‌توانند با هم دلی و هم افزایی کار را انجام دهند و مشکل مردم را برطرف کنند.

انتهای پیام/781/.

دیگر خبرها

  • مراکز رشد علوم انسانی در استان‌های کشور تشکیل می‌شود
  • بسته‌های تشویقی بازآفرینی برای مردم جذابیت ندارد
  • پشتوانه مردمی بزرگ ترین سرمایه انقلاب اسلامی است
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۱۰ دهم ( دانلود قسمت 10 افعی تهران ) حجم رایگان
  • اجرای کامل مصوبات شورای توسعه تشکل های مردم نهاد قزوین
  • طرح نور با پشتوانه‌ مردمی و با قدرت ادامه دارد
  • قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب
  • تشکر مجدد رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
  • بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در حوزه انتخابیه قائم‌شهر معرفی شد